F.A.V.I.C.O.N baruku.. (,")

Bismillah.....
mula-mula sekali nak tanye ni....?? perasan tak Icon blog Mawar kat atas tu dah bertukar?blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
ha? tak perasan ? ala..... kat atas tu kan dah tak de lagi icon 'B' yang oren tu ..Ha..yang tulah.. btol..btol..yang tu lah yang sedang mawar nak ceritakan ni ....

Perasan tak benda yang gerak2 tu benda apa? misti tak perasan kan ? kecik sangat .......
kalau nak tau benda ti ialah seekor :
..............
..........
.......
......
....
...
..
.
Siput...ye !! btol..Siput yang bernama Gary...!!
ala..siput si spongebob seluar petak yang boleh mengiawww macam kucing tu ....



Ni la pic besar si gary miaw..miaw...
Knape ye Mawar pilih si Gary ni ...
.....mmmmm.......
..mm..
..m..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

Sebab Gary ni cute....dan.....
Sebab Blog Mawar yang ni cam slow siket nak dibandingkan ngan blog yang satu lagi ...
tak tau yang mane? la..nape tak cakap.....???
klau nak tengok klik disini

Kepada sesape yang rase cam tringin nak ubah icon/favicon blog anda ...bolehlah refer disini
Terima kasih ye Encik SlumbeRAJA sebab buat entry ni. jenuh gak aku search cara nak ubah benda alah ni.. hihihi
blogger-emoticon.blogspot.com
o.k..Sekian dulu untuk hari ni...Wassalam
daaaa
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

jolly said...

nice blog
Aman Toor
jolly arora

mawar_berduri said...

Thank U ^_^

oRyen said...

alahai comey nya..cmner wat nk gak :D

mawar_berduri said...

Cik oRyen..cube click kat link yang Mawar letak tu ...try follow instruction tu...sure boleh... Selamat mencuba ... :)