M.Y.D.I.E.T progress

.... 7 tahun yang lalu ...

Bismillah ....

..hariNi Nak update teNtang program dietku...
apa agakNya perkembaNgaN terbaru aku?
makiN gemok chubby kah aku?
blogger-emoticon.blogspot.com

atau

dah kurus kediNg ke?
iNi adalah tidak muNgkiN o.k.. mimpi kot la
huhu
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

atau same je..tak de ape puN yaNg berubah?

blogger-emoticon.blogspot.com
..ni la yaNg berlaku..


.. 2 tahun yang lalu..

huhu...Nampak tak gelebeh Spare tyre tu ??
tak suke teNgok gambar seNdiri atau teNgok cermiN
klau Nak jugak ambik gambar.. separuh je la ye..teNgok cermiN puN separuh je..
huhuh
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


.. Mac 2009...
masih nampak kan ?? tertekaN je rase


Ni la yaNg aku amalkaN sekaraNgblogger-emoticon.blogspot.com
sejak awal bulaN september
stop mase bulaN ramadhaN
sekaraNg coNtinue balik


03 Oktober 2009
ni lah hasilNya
dah tak Nampak spare tyre lagi
alhamdulillah


walaupun duduk
dah tak de, dah tak nampak lagi..
Yes!!!
tapi tetap nampak gemok chubby lagi
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
akan kuteruskaN usaha uNtuk meNcapai target
Alhamdulillah terima kasih kepada semua yaNg terlibat memperkeNalkaN produk Ni kepada saya..
Cik Fiza aNd kak purNama

Nota peladaNg : Entry selepas iNi gambar kaweN kawan2...

9 comments:

Manusia said...

wah tahniah3!!
nak kena pakai jugak nie..macam aku nie gemuk je haha

Cik_Nomi said...

pebende yang diapakai tu? story la sikit..

Mawar_berduri said...

ahax...bukan pakai lor....minum...macam ubat diet la, tapi tak yah shake, tak yah minum banyak2, tak yah berlapar ...klau nak tau detail....tengok kat sini

http://www.siyonlineshop.com

Kerna Kasih Azriey Sinar said...

teruskan usaha, usaha tanda kejayaan.

~amy liana8886~ said...

wow bestnyer..nk krus jugak..huhu..produk apa tu?? mahal x?

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh chaiyok²..
mari kita tgok SIY or JD5 lebih bhasill..
sbb Pojie amik JD5

mawar_berduri said...

amy : Produk diet la dear.. hihi.. bley tahan gak harganya..tapi murah daripada Herbalife .... :)

mawar_berduri said...

poojie: mawar pun penah ambik JDM5 dulu...o.k..bgus...tapi cume tak tahan nk minum tu ....

JAJAGURL'Z .. said...

hehe usaha tangga kejayaan... kita pun still nak reduce weight nih...